Ακμή : Θεραπεία για ουλές ακμής

Οι ουλές που δημιουργούνται ως απότοκο μιας παλιάς ακμής προσώπου που βασάνισε τον ασθενή για αρκετά χρόνια μπορούν να διορθωθούν με ένα συνδυασμό διαφορετικών ενεργειών & επεμβάσεων, με εκπληκτικά αποτελέσματα. Πριν μπείτε στον κόπο μιάς κοπιαστικής, ερεθιστικής, πολυέξοδης και χωρίς αποτέλεσμα θεραπείας σε όχι σωστά εκπαιδευμένα άτομα συμβουλευτείτε μας.

Επιφανειακές ουλές ακμής

Οι πιο επιφανειακές ουλές ανταποκρίνονται ως ένα βαθμό στα πίλινγκ (peeling) προσώπου όπου πάντα όμως απαιτούνται 2-3 επαναλήψεις ανά μήνα περίπου για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βαθιές ουλές ακμής

Για τις πιο βαθιές και έντονες ουλές ενδείκνυται η θεραπεία με Dermabrasion η οποία θεωρείται ότι πιο βαθύ και αποτελεσματικό στον χώρο της αποκατάστασης των ουλών.

  • Έπειτα από μελέτες έχει βρεθεί ότι είναι 5 φορές πιο αποτελεσματικό από το Erbium Laser(Visage) και 2 φορές πιο αποτελεσματικό από το CO2 Laser, ενώ ο ερεθισμός που προκαλείται ειδικά στα μεσογειακά δέρματα εξαφανίζεται μέσα σε λίγες ημέρες.
  • Εάν οι ουλές ξεπερνούν το βάθος της επιδερμίδας και του χορίου και φτάνουν μέχρι το υποδόριο λίπος τότε μπορεί να χρειαστεί μιά προεργασία αφαίρεσης των ουλών (punch elevation-excision) και κατόπιν η εφαρμογή των θεραπειών.

Επιπρόσθετα η τοποθέτηση Αυτόλογου λίπους μετά τις οιοδήποτε θεραπείες προσθέτει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στις έντονες και βαθιές ουλές.

Ουλές ακμής : Ποιο είναι το κόστος για τη θεραπεία ;

Το κόστος της θεραπείας για τις ουλές ακμής εξαρτάται από :

  • Την έκταση του προβλήματος
  • Την επιλογή του τρόπου θεραπείας ανάλογα με τις ξεχωριστές ανάγκες του ασθενή
  • Τον αριθμό των συνεδριών που θα κριθούν αναγκαίες για την εξάλειψη του προβλήματος.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψής σας στον Πλαστικό θα εκτιμηθούν οι παραπάνω παράγοντες και θα σας δοθεί η τιμή για τη δική σας ξεχωριστή θεραπεία.

Πριν μπείτε στον κόπο μιας κοπιαστικής, ερεθιστικής, πολυέξοδης και χωρίς αποτέλεσμα θεραπείας σε όχι σωστά εκπαιδευμένα άτομα συμβουλευτείτε μας

  • Ουλές ακμής : Αφαίρεση με Laser (Λέιζερ). Φωτογραφία πριν & μετά
  • Ουλές ακμής & αφαίρεση με λέιζερ (Laser) . Φωτογραφία πριν & μετά
Φειδιππίδου 8, Αμπελόκηποι
11526 Αθήνα
Τ. Ιατρείου: 2107710051
Τ. Νοσοκομείου: 2107463708

Κ: 6983504545

E: info@justbreast.gr
 
 
join un on social media