Ρυτίδες : Διορθώστε τις με υαλουρονικό οξύ


Σβήστε τις Ρυτίδες με υαλουρονικό οξύ

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματός μας, το οποίο με το πέρασμα του χρόνου μειώνεται και στο πρόσωπό μας σχηματίζονται ρυτίδες. Ενέσιμα gel με υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιούνται προκειμένου να σμιλεύσουμε την επιφάνεια του προσώπου και να απαλύνουμε τις ρυτίδε,ς αποκτώντας όσο το δυνατόν πιο φρέσκια και σφριγηλή όψη. Υπάρχουν διαφόρων ειδών gel που περιέχουν υαλουρονικό οξύ και βοηθούν στην ανάπλαση των ρυτίδων. Ο γιατρός σας θα σας συστήσει το ιδανικό σκεύασμα για τη δική σας περίπτωση.

Juvéderm™ με υαλουρονικό οξύ

Το Juvéderm™ είναι ένα ενέσιμο gel που περιέχει υαλουρονικό οξύ, τη φυσική ουσία που υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα το οποίο μαζί με το κολλαγόνο και την ελαστίνη προσδίδει όγκο και στήριξη στο δέρμα.

Ρυτίδες σε πρόσωπο & χείλη

Το Juvéderm™ είναι ένα ενέσιμο gel που αντιστρέφει πολλά από τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, του ποδιού της χήνας, των λεπτών χειλιών και του χαλαρού δέρματος

Restylane® με υαλουρονικό οξύ

  • Το Restylane παρασκευάζεται στη Σουδία. Το Restylane® είναι ένα νέο ενέσιμο υαλουρονικό οξύ το οποίο δεν είναι ζωικό. Έχει χρησιμοποιηθεί σε περισσότερους από 1 εκατομμύριο ασθενείς σε πάνω από 60 χώρες!
  • Είναι σχεδιασμένο να μειώνει τις ρυτίδες και τις πτυχές, να βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου και να διαμορφώνει το σχήμα των χειλιών. Το Restylane® συνήθως διαρκεί 6 έως 12 μήνες.

Ρυτίδες σε πρόσωπο & χείλη

Οι συνηθισμένες περιοχές στις οποίες χρησιμοποιούμε το Restylane είναι το μεσόφρυο, οι ρινοπαρειακές ρυτίδες και τα χείλη (για την αύξηση του όγκου).
Juvéderm

Αποτέλεσμα

Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 6-9 μήνες και μπορούν να διαρκέσουν ακόμα περισσότερο με μια απλή συμπληρωματική θεραπεία μετά την αρχική.

  • Ρυτίδες στα μάτια, ρυτίδες έκφρασης : Φωτογραφία πριν & μετά τη θεραπεία
  • Ρυτίδες έκφρασης : Φωτογραφία πριν & μετά τη θεραπεία
  • Ρυτίδες & ρυτίδες έκφρασης. Φωτογραφία πριν και μετά τη θεραπεία
Φειδιππίδου 8, Αμπελόκηποι
11526 Αθήνα
Τ. Ιατρείου: 2107710051
Τ. Νοσοκομείου: 2107463708

Κ: 6983504545

E: info@justbreast.gr
 
 
join un on social media