Πλαστική χεριών -Αναζωογόνηση χεριών


Καθώς μεγαλώνουμε επικεντρωνόμαστε ολοένα και περισσότερο στην Αναζωογόνηση και τη φροντίδα του προσώπου μας, ξεχνώντας πόσο σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή μας παίζουν τα χέρια μας. Είναι γεγονός πως η υφή του δέρματος των χεριών μπορεί να προδώσει την ηλικία μας και πολλές φορές ίσως μας κάνει να φαινόμαστε μεγαλύτεροι, καθώς τα χέρια είναι το πιο εκτεθειμένο στον ήλιο μέρος του σώματός μας. Όπως μεγαλώνουμε το δέρμα μας λεπταίνει, εκθέτοντας φλέβες, τένοντες και οστά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Η γήρανση στα χέρια είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί, ακριβώς λόγω της πολύπλοκης δομής, τον αριθμό των οστών, των τενόντων και των μυών στα χέρια. Έτσι η θεραπεία αυτή απαιτεί Εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία & τον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό.

Οι θεραπείες Αναζωογόνησης χεριών

Δημοφιλής έχει γίνει η αναζωογόνηση του χεριού, καθώς οι άνθρωποι ενημερώνονται ολοένα και περισσότερο για τις θεραπείες fillers, laser, IPL κλπ. Στο ιατρείο μας προσφέρουμε το νέο επαναστατικό τρόπο αναζοωγόνησης χεριών, τη Μεταφορά Λίπους. Η μεταφορά λίπους δίνει όγκο στο επάνω μέρος του χεριού και κάνει τους τένοντες και τα οστά λιγότερο προφανή, κρύβοντας ταυτόχρονα τις ορατές φλέβες. Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε το λίπος μεταφοράς σε συνδυασμό με IPL, για την αφαίρεση κηλίδων, παρουσιάζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Αναγέννηση Άκρας Χείρας με μεταφορά Λίπους

  • Υπό τοπική αναισθησία συλλέγεται μια μικρή ποσότητα του λίπους, από ένα διακριτό μέρος του σώματός σας (τυπικές περιοχές που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν το εσωτερικό των μηρών, την κοιλιά και τα πλευρά).
  • Το λίπος στη συνέχεια διηθείται και εγχύεται στο πίσω μέρος των χεριών μέσω ενός μικροσκοπικού σωληνίσκου, υπό τοπική πάντα αναισθησία. Η κάνουλα είναι εξειδικευμένη για να αποφευχθεί οποιαδήποτε βλάβη στις αρτηρίες και να μειωθεί η διάσπαση ιστού στο ελάχιστο. Δεν υπάρχουν ουλές και πρόκειται για ακόμη μια διαδικασία walk-in, χωρίς δηλαδή παραμονή στο νοσοκομείο και χωρίς διακοπή από την καθημερινότητα.

Μεταφορά Λίπους στα χέρια

Πλεονεκτήματα:

Μόλις το λίπος έχει ενσωματωθεί μέσα στον ιστό του στο πίσω μέρος των χεριών, παραμένει εκεί μόνιμα (εφόσον το βάρος διατηρείται). Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το υλικό πλήρωσης , FILLER-θεραπείες που χρειάζεται να επαναλαμβάνεται κάθε 6-9 μήνες.

Αποτελέσματα

Το Σώμα κάθε ασθενούς αντιδρά διαφορετικά, αλλά τα αποτελέσματα συνήθως διαρκούν για ένα με δύο χρόνια.

Η ανάρρωση μετά από αναζωογόνηση χεριών

Δεν υπάρχει κανένας χρόνος διακοπής που σχετίζεται με αυτή τη διαδικασία. Πρόκειται για μια μη επεμβατική, walk-in διαδικασία, η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και δεν αφήνει ουλές. Ανάλογα με την ποσότητα λίπους που συγκεντρώνεται κατά τη διάρκεια της λιποαναρρόφησης και της περιοχής, ο γιατρός σας μπορεί να σας συμβουλεύσει να υποβληθείτε σε μια σειρά μαθημάτων του MLD μασάζ που βοηθά στην επούλωση σας. Αυτό θα εξηγηθεί κατά τη συνεδρία και μετά τη θεραπεία.

Φειδιππίδου 8, Αμπελόκηποι
11526 Αθήνα
Τ. Ιατρείου: 2107710051
Τ. Νοσοκομείου: 2107463708

Κ: 6983504545

E: info@justbreast.gr
 
 
join un on social media