Μείωση Στήθους - Ανόρθωση Στήθους

Συνήθως οι γυναίκες με μεγάλο στήθος αισθάνονται τα υπερβολικά μεγάλα στήθη ως ένα ανεπιθύμητο βάρος, το οποίο τους δημιουργεί προβλήματα πρακτικά και αισθητικά, που δυσκολεύουν κατά πολύ την καθημερινότητα και τη ζωή τους.

Το βαρύ στήθος και η λανθασμένη στάση του σώματος μπορεί να οδηγήσουν σε χρόνιο πόνο στην πλάτη, τον αυχένα και στους ώμους. Καθιστούν τις αθλητικές δραστηριότητες σχεδόν αδύνατες, καθώς κουράζουν υπερβολικά και οι κινήσεις γίνονται με δυσκολία. Η εύρεση ενός σουτιέν ή μίας μπλούζας που ταιριάζει και είναι άνετη μπορεί να αποδειχθεί αδύνατη, ενώ ακόμη και η πίεση από ιμάντες σουτιέν μπορεί να προκαλέσουν μόνιμο εντύπωμα των ώμων.

Τα μεγάλα στήθη μπορεί ακόμη να προδιαθέτουν τις γυναίκες σε λοιμώξεις του δέρματος στις περιοχές όπου το δέρμα τρίβεται μαζί και να δημιουργήσουν πολλά ακόμη προβλήματα.

Μείωση στήθους στην εμμηνόπαυση

Ιδιαίτερα μετά την εμμηνόπαυση, ένα μεγάλο μέρος του αδενικού ιστού στο στήθος αντικαθίσταται από το λιπώδη ιστό. Αυτό μπορεί να αφήσει κάποιες γυναίκες με υπερβολικά μεγάλα στήθη, προκαλώντας πόνο, σωματική βλάβη και ψυχολογικά προβλήματα.

  • Για τις γυναίκες που έχουν αρχίσει την εμμηνόπαυση ή βιώσει μια πρόωρη εμμηνόπαυση, η MicroLipo Μείωση Στήθους προσφέρει την ευκαιρία να αισθάνονται άνετα και με αυτοπεποίθηση.
  • Για εκείνες που δεν έχουν ακόμη φτάσει στην εμμηνόπαυση η χειρουργική μείωση του στήθους είναι συνήθως ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουμε.

MicroLipo Μειωτική Στήθους: Η διαδικασία

Επαναστατική στο Ηνωμένο Βασίλειο, η τεχνική μικροσωληνίσκου η MicroLipo επιτρέπει τη μείωση στήθους, χωρίς την ανάγκη να υποβάλλονται σε μείζονα χειρουργική επέμβαση. Είναι ελάχιστα επεμβατική και ως εκ τούτου επιτρέπει την ταχεία ανάρρωση μετεγχειρητικά, γρήγορη επιστροφή στις κανονικές δραστηριότητες, και σχεδόν κανένα σημάδι.

Τα πλεονεκτήματα του MicroLipo (Λιποαναρρόφηση Μαστού) για τη μείωση του στήθους είναι:

  • Γίνεται περιοχική – τοπική, και όχι γενική αναισθησία
  • Προκαλεί ελάχιστο τραύμα στον ιστό του μαστού, σε σχέση με την κλασσική μέθοδο
  • Η ανάκαμψη είναι ταχύτατη. Ο τυπικός ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία και την ομαλή κοινωνική δραστηριότητα μέσα σε δύο - τρεις ημέρες μετά την επέμβαση μείωσης του στήθους
  • Ελαχιστοποιεί τους κινδύνους μετεγχειρητικών επιπλοκών
  • Η μικροκάνουλα λιποαναρρόφηση μπορεί όχι μόνο να μειώσει το στήθος κατά περισσότερο από 50% σε μέγεθος, αλλά και να το ανυψώσει σε σημαντικό βαθμό.

Χειρουργική Εκτομή - μείωση του μαστού

Η παραδοσιακή μείωση του στήθους, που είναι γνωστή ως χειρουργική εκτομή - μείωση του μαστού, περιλαμβάνει την κοπή του στήθους με ένα νυστέρι, για την αφαίρεση μεγάλων ποσοτήτων των ιστών του μαστού. Προβλήματα που σχετίζονται με χειρουργική εκτομή-μείωση μαστού περιλαμβάνουν τον κίνδυνο, όπως χηλοειδή ή υπερβολικά μεγάλες ουλές, άνισο μέγεθος στήθους, μη φυσιολογική εμφάνιση του δέρματος κοντά στην θηλή, μειωμένη αίσθηση της θηλής, και πιθανή βλάβη στη θηλή.

Φειδιππίδου 8, Αμπελόκηποι
11526 Αθήνα
Τ. Ιατρείου: 2107710051
Τ. Νοσοκομείου: 2107463708

Κ: 6983504545

E: info@justbreast.gr
 
 
join un on social media