Πλαστική μύτης

κότσι ποδιού
Κότσι ποδιού
September 20, 2016
Διάφραγμα μύτης
Διάφραγμα μύτης
February 2, 2017

Πλαστική μύτης

Πλαστική μύτης τιμή

Πλαστική μύτης τιμή

Η τρίτη διάσταση στην απεικόνιση της πλαστικής μύτης

 

Το Vectra 3D/M3 System είναι το μοναδικό σύστημα τρισδιάστατης προσομοίωσης ρινοπλαστικής.
Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία του το σύστημα απεικόνισης σας βοηθάει να δείτε σε τρισδιάστατη εικόνα το αποτέλεσμα που μπορείτε να περιμένετε μετά από την πλαστική μύτης.
Γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό το εξασφαλίσαμε από την Canfield Scientific, NJ – USA και βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο στο Exelixis Medical Institute.

Οι δυνατότητες του Συστήματος Απεικόνισης

Η νέα αυτή τεχνολογία παρέχει την δυνατότητα 3D απεικόνισης του προσώπου και προσομοίωσης χειρουργικών επεμβάσεων όπως:
– Ρινοπλαστική Αρχική
– Επανεπέμβαση Ρινοπλαστικής
– Προφιλοπλαστική
– Γενειοπλαστική
– Διάφορες αισθητικές επεμβάσεις προσώπου

 

Το πιο βασικό πλεονέκτημα του μηχανήματος αυτού είναι ότι διευκολύνει πολύ τη συνεννόηση μεταξύ γιατρού και ασθενή. Ο ασθενής που έχει αποφασίσει να κάνει μία πλαστική μύτης μπορεί βλέποντας την εικόνα του στην οθόνη μπορεί να εξηγήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια και σαφήνεια στον χειρουργό τις επιθυμίες του και να του δείξει επί τόπου τις αλλαγέςπου ο ίδιος θα επιθυμούσε να γίνουν στην μύτη του. Κατόπιν ο χειρουργός προτείνει τις ενδεδειγμένες λύσεις και δουλεύουν μαζί επάνω στην οθόνη μέχρις ώτου καταλήξουν στο αναμενόμενο αποτέλεσμα. Χάρη σε αυτή την προσομοίωση ο ασθενής είναι σε θέση να δει τη μελλοντική του εμφάνιση άνετα και χωρίς άγχος.

Χάρη στην νέα τεχνολογία η ανησυχία για το αποτέλεσμα μετά από μία πλαστική στην μύτη ελαττώνεται κατά πολύ. Οι λανθασμένες συνεννοήσεις του παρελθόντος αντικαθίστανται από τη σιγουριά της εικόνας.
Κατά την προσομοίωση ο χειρουργός μπορεί να δείξει το αποτέλεσμα από δύο οπτικές γωνίες ταυτοχρόνως, το πριν και το μετά, σε σύγκριση, το αποτέλεσμα συνδυασμού δύο ή και περισσότερων επεμβάσεων καθώς και πολλά άλλα, ανάλογα με την περίπτωση.

 

Πηγή: www.rinoplastiki.com